Na službě Apple TV+ se příští měsíc objeví zbrusu nová série jménem Palm Royale, která bude volně vycházet z knihy Mr. & Mrs. American Pie od Juliet McDaniel. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh nás zavede do roku 1969, hlavní hrdinkou se stává Maxine Simmons (Kristen Wiig), která je odhodlaná udělat absolutně cokoliv pro to, aby se dostala do vnitřního kruhu smetánky v Palm Beach. V rámci toho se snaží spřátelit se s nejrůznějšími zazobanci, například s Evelyn (Allison Janney), která však má na nově příchozí málo času i trpělivosti. Jakmile se ale Maxine podaří probojovat se až do vyšší společnosti, uchýlí se k tajnostem a vydírání, aby se mohla dostat až na úplný vrchol. Série tak bude pokládat jasnou otázku: Co všechno jste schopni obětovat, abyste získali to, co má někdo jiný? 

Tvůrcem, hlavním scenáristou a jedním z režisérů se stal Abe Sylvia, který se podílel na tvorbě seriálů jako Aféra (2014), Smrt nás spojí (2019) a George & Tammy (2022).

Dále hrají Leslie Bibb, Laura Dern, Kaia Gerber, Julia Duffy, Jordan Bridges, Mindy Cohn, Dominic Burgess, Rick Cosnett, Ricky Martin, Claudia Ferri, Jason Canela a Wesley Mann.

Na službě Apple TV+ bude série premiérovat 20. 3. 2024.