Overlord je jedním z mnoha anime seriálů, které se letos v létě vrátí s novou sezónou. Nyní bylo totiž stanoveno datum vydání 4. sezóny, a to spolu s novým trailerem! Overlord před časem ukončil svou třetí sezónu, ale bylo oznámeno, že společnost Kadokawa plánuje návrat anime nejen s novou řadou, která se objeví letos v létě, ale v budoucnu se plánuje i vydání nového celovečerního filmu. Nové díly mají navazovat na zajímavý cliffhanger z konce třetí sezóny, přičemž hlavní hrdina se v nich vydá do mnohem větší oblasti než kdykoli předtím.

Již dříve bylo oznámeno, že v rámci anime programu pro léto 2022 oficiálně odstartuje čtvrtá sezóna anime Overlord. Konkrétně se tak stane 5. 7. pro japonský trh. Seriál zatím neoznámil mezinárodní streamovací licenci, ale je velmi pravděpodobné, že se jí dočká vzhledem k tomu, jak masivně populární byly první tři sezóny. Trailer také fanouškům přibližuje novou úvodní znělku „HOLLOW HUNGER“ v podání kapely OxT a závěrečnou znělku „No Man's Dawn“ v podání Mayu Maeshima. 

Pro čtvrtou sezónu Overlord Season se vrátí původní štáb: Naoyuki Itou se vrací jako režisér studia Madhouse, Yukie Sagawara jako scénárista seriálu a Satoshi Tasaki jako autor návrhů postav. Stejně tak bylo potvrzeno obsazení: Satoshi Hino jako Ains Ooal Gown, Yumi Hara jako Albedo, Sumire Uesaka jako Shalltear, Emiri Kato jako Aura, Yumi Uchiyama jako Mare, Masayuki Katou jako Demiurge a Kenta Miyake v roli Cocytuse. 

Přečtěte si také: Yu Yu Hakusho nejspíš nebude další spackanou anime adaptací od Netflixu

Pokud jste ještě neviděli první tři série a nevadí vám angličtina, můžete je nyní najít na streamovací platformě Crunchyroll, která na zhlédnutí anime láká těmito slovy: „Když má být populární MMORPG definitivně ukončena, veterán Momonga se odmítá odhlásit. Když se u NPC začnou rozvíjet vlastní osobnosti a mysl, rozhodne se využít své schopnosti jako nový vládce hry.

Co si o novém traileru myslíte vy? Viděli jste předchozí série anime? Nebo využijete nabídku Crunchyrollu? Dejte nám vědět všechny své názory v komentářích!