Na konci letošního jara vyšel oficiální trailer na akční komedii jménem Osamělí vlci, ve které si zahrají sympaťáci George Clooney a Brad Pitt. A i přestože snímek ještě ani nevyšel, server Deadline hlásí, že studio Apple Original Films už dalo zelenou pokračování. Scénář a režii si zase vezme na starost Jon Watts. Vůbec poprvé se Osamělí vlci budou promítat na nadcházejícím filmovém festivalu v Benátkách, který začne na konci měsíce.

V rámci toho ale také Apple změnil své plány na širší uvedení ve světových kinech. Podle všeho se film nakonec objeví jen ve vybraných kinosálech, o několik dní později, přesněji 27. 9. 2024, pak bude uveden na službě Apple TV+. U nás je premiéra v kinech stanovena na 19. 9. 2024, ale zatím není známo, zda toto datum bude platit i po uvedených změnách. I kdybychom si ale na film nakonec do kina zajít nemohli, jen o týden později bude dostupný na zmíněné streamovací platformě. 

Clooney a Pitt si zahrají dva specialisty ze zločineckého podsvětí, kteří řeší nejrůznější druhy problémů. Během jedné noci ale ke svému překvapení zjistí, že byli oba najati na stejnou špinavou prácičku. Pokud ale budou chtít získat finanční odměnu, oba dva osamělí vlci se budou muset naučit spolupracovat.

Podle oficiálního traileru, který je dostupný níže, to vypadá na fajn oddechovku, kterou potáhne hlavně chemie mezi oběma protagonisty a charisma obou herců. 

Filmař Jon Watts natočil všechny tři MCU Spider-Many s Tomem Hollandem v hlavní roli. Mezi jeho další filmy patří ještě hororové drama Prokletý klaun (2014) a thriller Cop Car (2015).

Dále se ve snímku představí herci jako Amy Ryan, Austin Abrams, Poorna Jagannathan, Irina Dubova, Rob Riddell a Hassani Rizzo.