V roce 2021 nám scenárista a producent Little Marvin nadělil svou seriálovou podívanou jménem Oni (Them), která byla pochoutkou především pro hororové fanoušky. A už příští měsíc bude na službě Prime Video premiérovat zbrusu nová sezóna jménem The Scare, v níž si posvítíme na další hrůzný příběh. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Zatímco první řada se odehrávala v 50. letech, nová sezóna nás zavede do roku 1991. Hlavní hrdinkou se stává Dawn Reeve, která pracuje na oddělení vražd v Los Angeles. Jednoho dne jí ale padne k nohám nový případ, který se týká brutální a strašlivé vraždy pěstounky, která otřásla i těmi nejtvrdšími detektivy. Dawn se proto ponoří do temnot ulic města na pokraji chaosu, aby tajemného vrahouna dopadla. Ale jak se začne dobírat k pravdě, začne ji a celou její rodinu pomalu svírat něco zlověstného. 

Tvůrcem, režisérem a hlavním scenáristou je výše zmíněný Little Marvin, který v minulosti působil jako výkonný producent pro drama The Time Is Now (2006).

V nové sezóně se objeví herci jako Pam Grier, Wayne Knight, Jeremy Bobb, Deborah Ayorinde, Luke James, Deion Smith, Carlito Olivero, Charles Brice a Joshua J. Williams.

Na službě Prime Video od 25. 4. 2024.