Už tento měsíc uvede režisér James Nunn svůj nový snímek jménem One More Shot, který bude pokračováním jeho akčňáku Poslední šance (2021). Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jake Harris (Scott Adkins), člen Navy SEALs, dostane za úkol dostat do Washingtonu Amina Mansura (Waleed Elgadi), kde na něj čeká výslech kvůli podezření z terorismu. Zkušený důstojník CIA jménem Mike Marshall (Tom Berenger) hodlá Mansurovu těhotnou manželku využít jako páku, aby odhalil lokaci ničivé bomby. Než je ale přesun vězňů dokončen, letiště napadne skupina ozbrojených a dobře vycvičených žoldáků. Harris se proto bude muset zcela spolehnout na své bojové dovednosti, aby přežil. Čas ale rychle utíká. A ta bomba se sama od sebe nevypne. 

James Nunn se postaral jak o režii, tak i o scénář. Mezi jeho další akční tituly patří například Tower Block (2012), Likvidátoři (2016) a Jetski (2022).

Dále se ve snímku představí herci jako Alexis Knapp, Michael Jai White, Jill Winternitz, Hannah Arterton, Meena Rayann, Neil Linpow, Catherine Hannay, Samantha Schnitzler a Duncan Casey.

Snímek by měl dorazit na VOD již 16. 1. 2024.