Paramount Pictures se pochlubil v pořadí již druhým trailerem na nadcházející krimi seriál Mayor of Kingstone, ve kterém ztvární hlavní roli sympaťák Jeremy Renner. Ale žádný strach. O žádnou tuctovou podívanou se se vší pravděpodobností jednat nebude, jedním z tvůrců seriálu je totiž velice schopný filmař Taylor Sheridan, který napsal scénář nejen k oběma dílům Sicaria, ale i k temnému krimi thrilleru Wind River, jenž i sám zrežíroval. Spolutvůrcem je i herec Hugh Dillon, pro kterého to bude první zkušenost jako seriálový showrunner. 

Příběh se zaměří na muže jménem Mike McLusky (Jeremy Renner), vlivného makléře ve městě Kingstone, ve kterém prosperuje vězeňský business. Seriál se bude zabývat tématy jako systémový rasismus, korupce a nerovnost, přičemž Rennerův charakter se bude snažit přinést zákon a pořádek do města, ve kterém nic takového neexistuje. Celé místo však ještě není zcela rozerváno na kusy. A i když McLusky město nenávidí, stále věří, že je zde naděje na jeho záchranu. Jeremy Renner ztvárnil hlavní roli i ve zmíněném Wind Riveru, je to tudíž jeho druhá spolupráce s Taylorem Sheridanem, který si očividně slavného herce oblíbil. 

Seriál mimo jiné nabídne divákovi komplexní pohled na brutální a krutý vězeňský systém, v němž se rozmáhají sociopolitické problémy. I přestože jsou věznice pro většinu populace jen pouhopouhým uzavřeným a děsivým světem, představují určitý mikrokosmos společnosti jako takové. Kromě Rennera si v seriálu ještě zahrají herci jako Dianne Wiest, Kyle Chandler, Emma Laird, Taylor Handy, Tobi Bamtefa a mnozí další. Dočkáme se ho 14. 11. 2021