Seriál Farzar může na první pohled působit nevinně. Ale nenechte se zmást. Malé děti k němu raději opravdu nepouštějte, tohle bude výhradně zábava pro dospělé. Na oficiální trailer, který byl zveřejněn na akci Geeked Week 2022, se tak můžete podívat výše. Provokativní a komediální sci-fi seriál tak bude sledovat kroky egoistického válečníka a „hrdiny“ jménem Renzo. Ten před nějakou dobou osvobodil planetu Farzar od zlého mimozemšťana Bazaracka a poté založil lidskou osadu pod obrovskou kupolí, přičemž se také stal carem. O několik let později je Farzar znovu napaden zlými mimozemšťany a Renzův dobromyslný a nepříliš bystrý syn princ Fichael se odváží ven se svou speciální posádkou jménem „S.H.A.T.

Tento tým je tvořen lidským vojákem přeměněným na kyborga (Scootie), věčně se hádajícími siamskými dvojčaty (Val a Mal), pěkně podivným vědcem (Barry Barris), opravdu hodně neschopným mutantem (Billy) a zlomyslným malým mimozemšťan známým jako chaos-celot. (Zobo). Když však začnou svůj boj se zlotřilými vetřelci, kteří se nebrání své nepřátele sežrat, Fichael rychle zjistí, že všechno není tak, jak se zdá, přičemž si uvědomí, že možná žil celou dobu ve lži. Zdá se, že Farzar má od všeho trochu: násilí, roboty, bizarní mimozemská stvoření, černý humor, trapné sexuální vtipy, ještě trapnější sexuální vtipy, nefér boje na život a na smrt, nahou gymnastiku, výbuchy a opravdu hodně vulgarity. A nebudeme lhát, nám se to hodně zamlouvá!

Mezi hlavní herce patří Lance Reddick jako Renzo, car z Farzaru, Gray Griffin jako jeho o něco starší královna Flammy, David Kaye jako skvělý vědec Barry Barris, Carlos Alazraqui jako mimozemšťan Zobo, Jerry Minor jako napůl voják napůl android Scootie a Kari Wahlgren, která propůjčí hlas siamským dvojčatům Mal a Val.

Tvůrci seriálu jsou Roger Black a Waco O'Guin, oba vytvořili další animované série jako Brickleberry a Paradise PD.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 7. 2022.