Po komiksovém seskupení Spider-Man/Deadpool 5: Závody ve zbrojení, které vyšlo 7. července/júla, přichází nakladatelství CREW s dalším komiksem z oblíbeného Marvel univerza. Tentokrát se však můžeme těšit na vážnější partu superhrdinů, na Avengers, kteří se objeví ve svém třetím svazku s podtitulem Válka upírů. Na něm pracovalo velké množství tvůrců, například Jason Aaron (Skalpy, Frank), David Marquez a Andrea Sorrentino.

Přečtěte si také: Humorná dvojka Spider-Man a Deadpool budou otevírat ediční plán nakladatelství CREW pro měsíc červenec

Ve třetím svazku se podíváme na příběh složený ze sešitů č. 13 - 17. Avengers se vydávají do Transylvánie. Mezí upíry totiž vypukla občanská válka a celá tato část Rumunska skončila v plamenech. Hlavním padouchem, který stojí uprostřed střetu, je Plukovník stínů a jeho nová Legie neživých. Tento záporák chce najít Pána prokletých, Draculu. Ale co se stane, když ho Avengers najdou první? Bude se k nim chtít přidat, nebo s nimi bude bojovat?

Nejmocnější seskupení hrdinů světa bude v tomto boji potřebovat expertní pomoc, oblíbeného Bladea. Do konfliktu se zaplete i Ghost-Rider. Stane se z něj protivník? A až boje skončí, kdo se stane vládcem prokletých? Kromě tohoto boje můžeme očekávat i cestu do hluboké historie, do role úplně první Iron Fist. Ta jako první ovládla sílu draka Shou-Lao.

Odpověď na všechny otázky, které se skrývají v příběhu tohoto svazku, získáte již 21. července/júla, kdy se tento nový komiks objeví na eshopu nakladatelství CREW. Později by měl komiks být k dostání i u větších knihkupců.