Připravovaný Disney+ seriál jménem National Treasure: Edge Of History, jenž vychází podle filmové série Lovci pokladů, se již nachází ve finálních fázích postprodukce. Na povrch tak vyplouvají další informace o tom, co všechno můžeme vlastně od seriálu očekávat. I přestože seriál představí řadu nových hrdinů, už nějakou dobu víme, že v něm uvidíme i některé staré známé z předchozích dvou filmů, na které bude série volně navazovat. Určitou roli v seriálovém příběhu tak bude hrát například Riley Poole, technologický expert, jehož opět ztvární Justin Bartha. Vrátit se má i FBI agent Peter Sadusky, kterého si zase zahraje Harvey Keitel. Ovšem v rámci toho všeho se samozřejmě nabízí jasná otázka.

Je nějaká naděje, že se v seriálu objeví i Nicolas Cage jako Benjamin Franklin Gates?

Inu, jistá naděje tu nakonec určitě je, ale v první sezóně se herce jistojistě nedočkáme. Více se o tom rozpovídali Cormac Wibberley a Marianne Wibberley, showrunneři celého seriálu, v rozhovoru pro Collider:

,,Rozhodně si nesmírně přejeme ho v seriálu mít. Víte, chtěli jsme, aby se v jedné epizodě první sezóny objevil, ale nevycházelo mu to s rozvrhem. Stále se ale snažíme dostat ho alespoň do jedné epizody v případě, že nám bude schválena druhá řada. Nica Cage zbožňujeme. A rádi bychom s ním udělali alespoň cameo.“

Nutno také dodat, že na konci letošního jara producent Jerry Bruckheimer prohlásil, že je stále v plánu třetí film o Lovcích pokladů, do kterého by se měl vrátit nejenom Cage, ale i třeba Diane Kruger v roli Abigail Chase. Celý projekt je ale zdá se stále v plenkách, tudíž fanoušci se zatím budou muset spokojit „pouze“ se seriálem. Je rozhodně pravda, že Cage se určitě nefláká, momentálně pracuje hned na několika projektech, přičemž jedním z nich je i hororová komedie Renfield, kde ztvární hrozivého hraběte Drákulu. Zda by si udělal čas i na seriálové Lovce pokladů, je tak zatím ve hvězdách, ale mnozí fanoušci by to určitě ocenili.

Nedávno jsme se ze seriálu dočkali i krátké upoutávky, která sloužila jako představení hlavní hrdinky jménem Jess Morales. Tu ztvární herečka Lisette Olivera. Dále se dočkáme postav jako Ethan (Jordan Rodrigues), Liam (Jake Austin Walker), Oren (Antonio Cipriano), Ross (Lyndon Smith) a Billie (Catherine Zeta-Jones), která by se měla stát hlavní záporačkou příběhu.

Seriál by měl na Disney+ premiérovat někdy v prvních měsících roku 2023.