Na dnešní den, 4. května/mája, jako každý rok připadá svátek všech fanoušků Star Wars, a tak jsme se samozřejmě dočkali nového traileru, jenž láká na chystanou sérii Obi-Wan Kenobi, která startuje na Disney+ 27. května. Na rozdíl od prvního teaseru se však trailer drží relativně zkrátka. Už tolik nesází na fan service, spíše pokračuje v lákání na všechno, co jsme mohli vidět už v teaseru.

To ale zároveň znamená, že se tu zjevně neplýtvá prozrazováním klíčových dějových okamžiků, což je určitě dobrá věc. Několik dosud neviděných novinek ale ve videu přece jen najdeme, třeba postavu, kterou hraje Kumail Nanjiani.

Kromě traileru jsme se dočkali také nového plakátu, který kromě samotného Obi-Wana zahrnuje i Dartha Vadera. V teaseru jsme ho pouze slyšeli, v novém traileru lze vidět jen části jeho obleku, plakát ho ale ukazuje v plné parádě, přičemž věříme, že pohled na Dartha Vadera na planetě Tatooine řadu fanoušků Star Wars zaujme. I když pro příznivce komiksů od Marvelu, v nichž hraje hlavní roli doktorka Aphra, takový pohled nemusí být nic nového.