Studio Paramount nám letos v létě kromě nových Transformerů a dalšího dílu Mission: Impossible nadělí ještě jednu řádně akční podívanou, tentokrát však animovanou. Tou bude film Želvy Ninja: Mutantní chaos, přičemž jak už podle názvu může být zřejmé, čeká na nás zbrusu nové dobrodružství slavné čtveřice populárních želvích protagonistů. Studio se proto pochlubilo dalším oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Ve filmu bychom měli zavítat do období, kdy všichni čtyři hrdinové, jmenovitě Michelangelo (Shamon Brown Jr.), Donatello (Micah Abbey), Raphael (Brady Noon) a Leonardo (Nicolas Cantu), ještě nebyli žádnými velkými bojovníky proti hrozbám města, místo toho se jedná o partu puberťáků, kteří čas od času řeší typické teenagerovské věci. Když ale začne celý New York ohrožovat vyloženě armáda zlotřilých mutantů, budou muset vynaložit veškeré úsilí k tomu, aby je zastavili. 

Trailer nám taktéž ukáže primární padouchy chystaného snímku, jedním z nich bude hrozivý Superfly, jemuž propůjčil hlas rapper Ice Cube. Zdá se, že právě on povede frakci nebezpečných mutantů, kteří už mají dost toho, že nad nimi lidé neustále ohrnují nos, proto se jim hodlají opravdu krutě pomstít.

Dále nám upoutávka ukáže také jisté dvě postavy, které ke slavným želvím bojovníkům skoro neodmyslitelně patří. Jednou z nich je April O'Neil, nejznámější lidská spojenkyně Želv Ninja, které v nadcházejícím dobrodružství propůjčí hlas Ayo Edebiri. Druhou je samozřejmě Splinter, krysí mentor a mistr bojových umění, který je pro želvy v podstatě něco jako otcem. Tudíž fakt, že mu propůjčil hlas Jackie Chan, asi nebude příliš překvapující.

Trailer taktéž láká na velice hezký mix 3D animace s ručně kresleným stylem, jenž připomíná úspěšný animák Spider-Man: Paralelní světy (2018). Tak snad se máme na co těšit! 

O režii se postaral Jeff Rowe, který má za sebou známé animované seriály jako Městečko Záhad (2012) a Rozčarování (2018). Scénář zas zpracoval Brendan O'Brien, který se Sethem Rogenem pracoval na obou dvou dílech komedie Sousedi.

Dále se nám ve snímku představí John Cena jako Rocksteady, Hannibal Buress jako Genghis Frog, Rose Byrne jako Leatherhead, Natasia Demetriou jako Wingnut, Giancarlo Esposito jako Baxter Stockman, raper Post Malone jako Ray Fillet, Paul Rudd jako Mondo Gecko, Maya Rudolph jako Cynthia Utrom a Seth Rogen jako Bebop.

Oficiální premiéra u nás je stanovená na 3. 8. 2023.