Studia Warner Bros. a Legendary Pictures nám nadělila další upoutávku na chystanou monstrózní podívanou Godzilla x Kong: Nové imperium, ve které se na scénu vrátí dva slavní filmoví titáni. A tentokrát se tvůrci traileru s řádně nabušenou akcí opravdu nedrželi zpátky.

Godzilla a Kong se tentokrát nebudou primárně mydlit mezi sebou, budou totiž muset spojit síly proti nové a strašlivé hrozbě, která ohrožuje nejenom je, ale i celé lidstvo. Tu bude představovat strašlivý opičí titán jménem Skar King, který bude zřejmě hlavním antagonistou celého filmu. A jak je z traileru zřejmé, žádným ořezávátkem věru nebude. 

Film nás sice zavede hluboko do nitra země, ale velkolepý a ničivý boj se samozřejmě přesune i do lidských měst, protože to by jinak nebyl film o Kongovi a Godzille! Kromě velkolepé akce se taktéž můžeme těšit na zkoumání minulosti obou dvou slavných monster. Jaká tajemství skrývá Ostrov lebek? Co vše stojí za historií titánů? A odkud se vlastně vzali? To vše by nám mohl nadcházející snímek prozradit.

S žádným skromným pokoukáním bychom každopádně počítat neměli, z upoutávky je vidno, že nás čeká naprosto šílená jízda, která bude možná přeplácaná, ale i tak by mohla být zábavná. 

O režii se opět postaral Adam Wingard, který natočil i díl předešlý. Na scénáři pracovali Simon Barrett (You're Next ), Terry Rossio (Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly) a Jeremy Slater (Umbrella Academy).

Ve snímku si zahrají herci jako Dan Stevens, Alex Ferns, Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Rachel House, Fala Chen a Kaylee Hottle.

Snímek by k nám měl dorazit 28. 3. 2024.