Společnost Disney nadále pokračuje v produkci hraných snímků, a tak se mimo live-action adaptací klasických animáků (například plánovaná Mulan) dočkáme i dobrodružného filmu Jungle Cruise, který je inspirován oblíbenou atrakcí z Disneyho tématického parku. To není nic nového. Veleúspěšní Piráti z Karibiku byli původně taky pouze tematickou atrakcí. Snímek se nyní ukazuje v novém traileru.

Čeká na nás výprava do nebezpečné džungle 20. století, kam se společně vydá vědkyně Lily se svým bratrem a lodním kapitánem Frankem. Jejich pátrání je zavede až k bájnému Stromu života, který údajně oplývá nebývalými léčebnými schopnostmi. Cestu jim však mimo nebezpečných divokých zvířat zkříží i konkurenční německá expedice.

Neohroženého Franka ztvární současná stálice Dwayne Johnson, který zazářil v podobně laděném filmu Jumanji: Vítejte v džungli a pokračování Jumanji: Další level. Po jeho boku se pak objeví skvělá Emily Blunt, která si zahraje Lily. Obsazení však čítá i další hvězdy jakou jsou Jack Whitehall, Paul Giamatti či Edgar Ramirez.

Do našich kin by měla tato dobrodružná jízda zamířit už 23. července 2020