Začátek podzimu je sice ještě stále poměrně daleko, ale Warneři se už rozhodli podělit se s námi o další trailer na snímek Beetlejuice Beetlejuice, pokračování legendárního filmu od Tima Butona, ve kterém se nám vrátí na scénu starý dobrý bio-exorcista v podání Michaela Keatona. Na trailer se můžete podívat výše.

Kromě titulního darebáka se nám samozřejmě vrací i další staré známé postavy, například Lydia Deetz (Winona Ryder) a macecha Delia (Catherine O'Hara). Hlavní protagonistkou se ale tentokrát stane Lydiina dcera Astrid (Jenna Ortega), která Beetlejuice povolá. A to samozřejmě bude mít své neblahé a chaotické následky. 

Už nějakou dobu víme, že ve filmu nahlédneme do říše posmrtného života, nejnovější trailer nám tak například ukáže nové postavy jako Beetlejuiceovu ženu Delores (Monica Bellucci) a ochránce tamního zákona Wolfa Jacksona (Willem Dafoe). Také se v něm ukážou jakési podivné zrůdičky, které velice připomínají Mudokony ze slavné videoherní série Oddworld. Jaká bude jejich úloha ve filmu, se necháme překvapit.

Podle popisu filmu se každopádně tři generace rodiny Deetzových vrací domů do Winter River po nečekané rodinné tragédii. Lydiin život, ze kterého Beetlejuice stále ještě úplně nezmizel, se obrátí vzhůru nohama, když Astrid objeví tajemný model města v podkroví, čímž se následně otevře portál do posmrtného života. A jelikož obě říše zažívají trable, je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuiceovo jméno, čímž se zlomyslný démon vrátí, aby rozpoutal svůj vlastní druh chaosu.

Tim Burton se opět chopil otěží režie, scénář zas zpracovali Alfred Gough a Miles Millar, tvůrci netflixovského hitu Wednesday (2022), kde si Ortega zahrála titulní členku Addamsovy rodiny.

Dále se ve snímku objeví herci jako Justin Theroux, James Fisher, Arthur Conti, Juliana Yazbeck, Leah Perkins, Burn Gorman a Gianni Calchetti.

V kinech od 5. 9. 2024.