Datum vydání Masters of the Universe: Revelation se blíží a není tedy divu, že Netflix rozjíždí naplno svou marketingovou kampaň, aby na znovuzrození kultovní osmdesátkové značky upozornil co nejvíce diváků. Téměř měsíc po uvedení první ukázky, která se nesla v akčním duchu, přicházejí tvůrci s dalším nadupaným trailerem, jenž prozrazuje hlavní zápletku první části.

Přečtěte si také: He-Man sa vracia v traileri na Masters of the Universe: Revelations

Magie byla mízou života světa Eternie od doby, kdy byla vytvořena. Avšak, v současné chvíli začíná magie ze světa mizet, což může ohrozit veškerý život ve vesmíru. Kvůli tomuto velkému problému přichází na scénu velký He-Man, aby svět zachránil. A nebude na to sám. Svalnatý hrdina se proti zlu postaví společně se svými spojenci. A na scéně nebude chybět ani mocný Skeletor!“

Podle předchozích informací bude dějová linka Revelation navazovat tam, kde skončila druhá a poslední série původního seriálu. Zároveň však nová série přinese kvalitnější animaci a dospělejší témata, protože je určený převážně lidem, kteří s původním seriálem vyrostli a teď už jsou dospělí. To však neznamená, že do rozjetého vlaku nemohou naskočit i nováčci. Sám Kevin Smith, producent seriálu, během rozhovoru na akci Geeked Week sliboval, že si děj užijí i úplní nováčci.

Přečtěte si také: Masters of the Universe od Netflixu na ďalších obrázkoch

Kromě prozrazení dějové linky první části nám trailer poskytl i bližší pohled na hlavní postavy. Během necelé tříminutové stopáže si fanoušci mohou prohlédnout například He-Mana (Chris Wood), Teelu (Sarah Michelle Gellar), Evil-Lyn (Lena Headey), krále Grayskulla (Dennis Haysbert), Clingera (Stephen Root), Skeletora (Mark Hamill) a řadu dalších hlavních postav.

První část seriálu Master of the Universe: Revelation se na Netflixu objeví již 23. července/júla 2021. Podle předchozích informací by měla první série nabídnout uzavřený příběh pro případ, že by se počin na Netflixu nechytil a tvůrci by museli přípravu další série zrušit.