George Clooney a Brad Pitt si společně zahráli nejenom ve slavné trilogii o Dannyho parťácích, ale také třeba v povedené černé komedii Po přečtení spalte (2008) od bratrů Coenů. A v budoucnu oba dva sympatické herce opět uvidíme pospolu v chystaném akčním thrilleru, který ponese název Wolfs.

O samotném ději toho zatím víme pramálo, Clooney a Pitt si ale mají zahrát jakési dva profesionální „prostředníky/vyjednavače“, které najmou na stejnou práci. Několik dalších informací nedávno odhalil sám Clooney během rozhovoru pro Total Film Magazine. O své postavě prohlásil, že se bude jednat o velice smutného, naštvaného a stárnoucího chlapíka. Za několik týdnů mu bude 60 let, čímž pro něj poté půjde všechno z kopce. 

Dále Clooney uvedl, že film, jenž má být zábavný a temný zároveň, bude připomínat Dannyho parťáky, kteří jsou mládeži nepřístupní, tudíž s ratingem R. Což zní rozhodně velice zajímavě. Je snad možné, že se dočkáme nějaké chytré vloupačky, během které budou vzduchem lítat vulgární nadávky a nějaká ta krev? To se holt necháme překvapit.

Clooney během rozhovoru také velice chválil režiséra, kterým se stal Jon Watts, což je jméno, jež můžete znát především z MCU. Právě on totiž natočil všechny tři spider-manovské filmy, ve kterých pavoučího hrdinu ztvárnil Tom Holland. 

Watts se postaral jak o režii, tak i o scénář. Snímek byl oznámen už v roce 2021, jeho následnou výrobu ale krapet zkomplikovala stávka herců, která Hollywood sužovala minulý rok.

Kromě zmíněných dvou herců se ve filmu objeví také Amy Ryan, Austin Abrams a Poorna Jagannathan.

V amerických kinech by se snímek měl objevit 20. 9. 2024.