Na Oscara nominovaný scenárista a režisér Noah Baumbach, který své ženě a filmařce Gretě Gerwig pomáhal se scénářem k miliardové Barbie (2023), si po Bílém šumu (2022) brousí zuby na další film. Oficiální název stále ještě neznáme, ale už od minulého roku víme, že si v něm přední role zahrají George Clooney (Vstupenka do ráje) a Adam Sandler (Kosmonaut z Čech). Nebudou to ovšem jediná velká jména, která se v chystaném snímku objeví.

Obsazení se nám totiž rozrostlo o několik dalších hvězd, jmenovitě se ve filmu objeví Patrick Wilson (Aquaman a ztracené království), Laura Dern (Jurský svět: Nadvláda), Jim Broadbent (Chlapec, kterému říkají Vánoce) a v neposlední řadě také zmíněná Greta Gerwig, pro kterou to nebude poprvé, co si zahraje ve filmu svého manžela. 

Stále ale není známo, o čem přesně vlastně snímek bude. I nadále by ale mělo platit, že se bude jednat o jakýsi emotivní „coming of age“ příběh s dospělými, který se ponese v komediálním žánru. Že by nám Baumbach zase nadělil nějakou podívanou o existenciální krizi? To se holt necháme překvapit. Postarat by se každopádně měl jak o režii, tak i o scénář, na němž má pracovat i herečka Emily Mortimer (Honba za láskou). Sama by si pak měla ve filmu i zahrát.

Bude se každopádně jednat o čtvrtý Baumbachův film, který vznikne ve spolupráci s Netflixem, mezi předešlé tituly patří Meyerowitzovic historky (2017), Manželská historie (2019) a již zmíněný Bílý šum. 

Noah Baumbach je dále zodpovědný za tituly jako Sépie a velryba (2005), Frances Ha (2012) a Dokud jsme mladí (2014).

Dále se v jeho chystaném filmu objeví herci jako Jamie Demetriou, Lars Eidnger, Grace Edwards, Patsy Ferran, Isla Fisher, Thaddea Graham, Josh Hamilton, Eve Hewson, Stacy Keach, Nicôle Lecky, Louis Partridge, Alba Rohrwacher a Charlie Rowe.