Brad Winderbaum, vedoucí streamingu, televize a animace Marvel Studios se v oficiálním Marvel Podcastu rozkecal o mnohých chystaných titulech. Známe tak několik podrobností o Daredevilovi, Agathe, What If…? a Eyes of Wakanda.

DARDEVIL SE VRACÍ KE SVÝM NETFLIX KOŘENŮM

Marvel Studios se chystá v březnu příštího roku oživit ikonického Daredevila v nové Disney+ sérii s názvem Daredevil: Born Again. Původně měla mít premiéru na jaře 2024. Avšak kvůli stávce scenáristů a herců byla produkce přerušena a po jejím obnovení došlo k významným kreativním změnám, které seriál měli posunout více k původní Netflix sérii. 

Charlie Cox se vrací jako Matt Murdock, alias Daredevil, spolu s Vincentem D’Onofriem jako Kingpinem a Jonem Bernthalem jako Punisherem. Původně plánovaných osmnáct epizod bylo zkráceno na devět.

Brad Winderbaum, vedoucí streamingu, televize a animace Marvel Studios, nedávno v oficiálním Marvel Podcastu uvedl: „Daredevil je úžasný. V něčem se podobá X-Men '97, protože oživuje něco, co fanoušci milují, ale ubírá se novým směrem. Tyto postavy dozrály. Vesmír je jiný, než byl. Věci se změnily. Společnost se změnila. Matt [Murdock] a Wilson [Fisk] se změnili a jejich postavy se střetnou způsobem, který jsme ještě neviděli. Už nestačí, že se snaží jeden druhého zavraždit. Ve hře je celá politická hra.“

AGATHA ALL ALONG BUDE HALLOWENSKÝ PŘÍBĚH

Letos na podzim uvidíme hraný spin-off seriálu Wandavision jménem Agatha All Along (což je asi čtvrtá iterace jména seriálu), ve které se Kathryn Hahn vrací jako oblíbená čarodějnice Agatha Harkness. První dvě epizody budou mít premiéru 18. září 2024 a další epizody budou poté vydávány každý týden. 

Série má naplno využít Halloween, takže mi napadá pouze jedna věc: Hokus pokus. A vlastně proč ne, když to teď vše stejně vlastní Disney. Z Agathy jsme také nedávno konečně viděli první fotku. V sérií se objeví také Aubrey Plaza, Joe Locke, Patti LuPone a další. 

TŘETÍ ŘADA WHAT IF…? BUDE ZŘEJMĚ POSLEDNÍ

Marvel Studios zvažuje, že třetí sezóna What If…? by mohla být poslední. Tato animovaná série, která prozkoumává multiverzum Marvelu a ukazuje alternativní verze známých hrdinů a padouchů, přinesla fanouškům mnoho překvapivých zvratů a originálních příběhů. Brad Winderbaum v oficiálním Marvel Podcastu uvedl: „Je to jako završení trilogie. Zavede nás na místa, která byste nikdy nečekali. Svým zkoumáním multivesmíru přesahuje první dvě sezóny. Vtahuje do děje postavy, které jsou velmi nečekané, a má podle mě nesmírně dojemné a velmi naplňující vyvrcholení pro Strážce Uatu.“

Pořád nemáme oficiální potvrzení o tom, kdy by se vlastně třetí řada mohla objevit na Disney+. Zatím máme k dispozici pouze krátký klip, kde se Bucky a Red Guardian společně vydávají na cestu. Zakončení této série dává smysl, jelikož Disney osekává množství originálního Marvel obsahu na své platformě. I když zrovna What If...? patří mezi oblíbené a vcelku pozitivně přijímané série.

EYES OF WAKANDA BUDE SLEDOVAT MCU NAPŘÍČ HISTORIÍ

Marvel Studios pracuje na nové animované sérii Eyes Of Wakanda, která bude zkoumat historii Wakandy a sledovat bojovníky, kteří hledají nebezpečné vibraniové artefakty. Za sérií stojí režisér Black Panthera Ryan Coogler. Premiéru na Disney+ by měla mít někdy letos.

Brad Winderbaum v podcastu uvedl: „Eyes Of Wakanda je propojen s MCU více, než jakýkoliv jiný náš animovaný seriál. Je to seriál o historii Wakandy, ale také se rozšiřuje do širšího MCU v různých časových obdobích. Takže pokud jste fanoušky filmů, myslím, že tento seriál bude skutečnou lahůdkou.“

Žádné další informace a detaily o seriálu zatím neznáme, takže si holt asi budeme muset počkat na D23 nebo San Diego Comic-con. Otázkou spíše je, kdo to má pořád sledovat? I když totiž Disney značné svou Marvel seriálovou tvorbu osekal, stále je těch titulů naplánovaných nějak moc.