Nové filmové Tajemství loňského léta by mělo dorazit do kin v půlce příštího roku. Tedy samozřejmě za předpokladu, že všechno půjde hladce, nicméně už teď zde máme menší problémy ohledně obsazení. V červenci jsme se dozvěděli jména herců, které v nové verzi uvidíme, přičemž hlavní dvě hrdinky si měly zahrát Madelyn Cline (Outer Banks) a Camila Mendes (Zranitelná srdce).

Server Deadline nicméně hlásí, že Camila Mendes musela nakonec projekt opustit. Důvodem je chystaný hraný reboot Vládců vesmíru, ve kterém má herečka ztvárnit válečnici Teelu. Produkce se tudíž bude muset zřejmě poohlédnout po jiné herečce, která zaujme její místo. Tvůrci si ale budou muset pospíšit. Pokud má film dorazit už příští rok v létě, tak by to mohlo znamenat, že natáčení má už brzy začít. 

Mezi další herce, kteří by se měli v chystaném filmu objevit, patří ještě Sarah Pidgeon (Trosečnice), Tyriq Withers (Maturitní ročník) a Jonah Hauer-King (remake Malé mořské víly).

Deadline také znovu zmínil, že v novém filmu by se mohli objevit Jennifer Love Hewitt a Freddie Prinze Jr., který by si zopakovali své role z prvních dvou dílů z let 1997 a 1998. 

Režii si každopádně vezme pod palec Jennifer Kaytin Robinson, která napsala a natočila komedie jako Někdo skvělý (2019) a Pomsta na druhou (2022). Taktéž se podílela na scénáři k marvelovce Thor: Láska jako hrom (2022). Za zmínku stojí i seriál Sweet/Viscious z roku 2016, kterému dělala showrunnerku.

Spolu s ní pracovali na scénáři ještě Sam Lansky a Leah McKendrick (Chorobná touha).

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 7. 2025.