Před měsícem jsme se dočkali první fotky a plakátu na chystaný remake Toxického mstitele, satirického snímku z roku 1984. A nyní zde máme zbrusu novou várku fotek, která odhaluje hvězdné obsazení. Prohlédnout si je můžete níže.

Jak už dlouho víme, příběh chystaného filmu se bude točit kolem zesměšňovaného údržbáře Winstona Gooze, kterého si zahraje Peter Dinklage (Hra o trůny). Ten následně vážně onemocní, nicméně jeho zaměstnavatel nad tím jen mávne rukou. Proto se ho Winston pokusí okrást, nicméně během toho spadne do kádi s toxickým odpadem, což ho transformuje v hrozivé monstrum. Touha po pomstě však z něho nevymizela.

Nálož fotek může znamenat, že za rohem by už mohl být i první oficiální trailer, ale neradi bychom to zakřikli.

Kromě Dinklage ale fotky odhalují také další hvězdy. Jednou z nich je třeba Elijah Wood (Pán prstenů), který na jedné z nich vypadá, jako kdyby si jakožto Frodo nechal Jeden prsten pro sebe a na jeho zničení se vykašlal. Wood si zahraje padoucha Fritze Garbingera, který bude stoupencem svého bratra, zlého magnáta Boba Garbingera (Kevin Bacon), jenž si na jedné z fotek prohlíží jakousi toxickou chemikálii.

Na jedné z dalších fotek se pak nachází služebníci obou bratrů, kteří zas trochu připomínají filmovou sérii Očista. Toxického mstitele v celé jeho… ehm, toxické kráse si ale pořád nemůžeme pořádně prohlédnout, je možné, že studio si to šetří až na samotný trailer. 

O scénář a režii se postaral herec Macon Blair, který v roce 2018 napsal vcelku nedoceněný thriller Zastavte temnotu od Netflixu. Jeho celovečerním režijním debutem byl zas krimi thriller I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017).

V remaku Toxického mstitele se dále objeví herci jako Jacob Tremblay, Jane Levy, Taylour Paige, Julia Davis, Sarah Niles, Spencer Wilding a Jonny Coyne.

Snímek by měl premiérovat dnes, tedy 21. 9., na americkém festivalu Fantastic Fest. Poté se snad dozvíme, kdy dorazí také k nám.