Minulý měsíc jsme se dočkali prvního traileru na muzikálovou předělávku slavné teen komedie Protivný sprostý holky, kterou si opět vzala pod scenáristický palec Tina Fey. Zda se bude jednat o úctyhodný remake, je prozatím otázkou, film bude každopádně už premiérovat za necelý měsíc. Studio Paramount Pictures se každopádně nedávno pochlubilo zbrusu novými plakáty, které nám ukážou všechny hlavní postavy celého příběhu.

Nachází se na nich i sama scenáristka Tina Fay, která si má opět zahrát učitelku matematiky Norbury. Hlavní hrdinkou se tak stává Cady Heron (Angourie Rice), která nastupuje na novou veřejnou střední školu. Zde se snaží najít své místo, ovšem narazí při tom na místní a řádně nesnesitelnou hvězdu, kterou je Regina George (Reneé Rapp), vůdkyně populární holčičí skupiny Plastik. 

Nová verze bude navíc vycházet nejenom z původního filmu, ale také z muzikálu na Broadwayi z roku 2018, který Fay napsala také. O režii se postarali Arturo Perez Jr. a Samantha Jayne, hudbu složil Jeff Richmond (Nezdolná Kimmy Schmidt) a slova napsal Nell Benjamin.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jon Hamm, Jenna Fischer, Ashley Park, Auli'i Cravalho, Busy Philipps, Christopher Briney, Avantika, Tim Meadows, Bebe Wood, Brian Altemus, Ari Notartomaso a Jaquel Spivey.

Snímek by měl v amerických kinech premiérovat 12. 1. 2024, zatím ale nevíme, zda se dostane také k nám.