Britský herec Noel Fielding, kterého můžeme znát z povedených seriálů jako Mighty Boosh (2004) a Ajťáci (2006), se představí v hlavní roli chystané minisérie jménem The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin. A jak už je asi z názvu zřejmé, herec ztvární legendárního britského loupežníka Dicka Turpina, který v Anglii řádil v první polovině 18. století. Chystaná minisérie však hodlá loupežníkův příběh převyprávět po svém. Služba Apple TV+ se nedávno pochlubila oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Dick se zde jakožto vůdce bandy psanců vydá na absurdní dobrodružství, během něhož se pokusí přelstít Jonathana Wildea (Hugh Bonneville ), zkorumpovaného zákonodárce a samozvaného lovce zlodějů. Dick sice patří mezi nejslavnější loupežníky Anglie, ale vděčí za to především svému šarmu, showmanství a samozřejmě vlasům.

Hlavními tvůrci a scenáristy jsou Claire Downes, Ian Jarvis a Stuart Lane. Stejná trojce také stojí za vznikem komediálního seriálu The Job Lot (2013).

O režii jednotlivých epizod se postarali Ben Palmer a George Kane. Dále hrají Tamsin Greig, Marc Wootton, Robert Eames a další.

Minisérie bude na službě Apple TV+ premiérovat 1. 3. 2024.