Minulý rok se na filmových festivalech v Torontu a Benátkách objevila kanadská komedie jménem Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person, která nám ukáže, že být upírem občas není takové terno. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní hrdinkou příběhu se stává Sasha (Sara Montpetit), mladá upírka, která zápolí s obzvlášť závažným problémem. Po jistém traumatickém zážitku z dětství zkrátka nemá na to, aby někoho zabila. A když jí její podráždění rodiče přestanou dodávat zásoby krve, Sashin život se rázem ocitne v ohrožení. Naštěstí se ale následně setkává s Paulem (Félix-Antoine Bénard), mladým mužem se sebevražednými sklony, který je ochotný obětovat svůj život, aby zachránil ten její. V rámci jejich přátelské dohody na ně ale posléze čeká noční úkol, během něhož se před příchodem svítání snaží splnit Paulova poslední přání. 

O scénář a režii se postarala Ariane Louis-Seize Plouffe, která s filmem zabodovala třeba i na filmovém festivale v Sitges, kde zvítězil v kategorii Noves Visions: Zvláštní zmínka. Na scénáři dále pracovala i Christine Doyon.

Ve snímku si pak ještě zahrají herci jako Steve Laplante, Sophie Cadieux, Noémie O'Farrell, Marie Brassard, Madeleine Péloquin, Patrick Hivon, Marc Beaupré, Micheline Bernard, Ariane Castellanos a Geneviève Boivin-Roussy.

Film zatím nemá oficiální datum premiéry.