Na začátku minulého měsíce nám studio Universal nadělilo krátký, ale poměrně děsivý trailer na horůrek jménem Noční koupání. Nyní zde máme plnohodnotnou upoutávku, která nám toho však z děje vyzradí zbytečně moc. A zatímco předešlý trailer skvěle budoval napětí, ten nejnovější na to jde příliš zhurta. Pustit si ho každopádně můžete výše.

Hlavní dějová linka se zaměřuje na Raye Wallera (Wyatt Russell), bývalého hráče baseballu z hlavní ligy, který byl kvůli vážné nemoci nucen předčasně odejít do důchodu. Se svou manželkou Eve (Kerry Condon), dospívající dcerou Izzy (Amélie Hoeferle) a synem Elliotem (Gavin Warren) se proto přestěhují do novému domova, ve kterém se nachází také bazén. Netuší však, že v jejich novém domově se skrývá zlá síla, která rozhodně nemá dobré úmysly. Snímek bude vycházet ze stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2014, o který se postarali Rod Blackhurst a Bryce McGuire.

Celovečerní verzi Nočního koupání si opět vzali na starost tvůrci původního kraťasu. Oba zpracovali scénář, přičemž McGuire se ujal režie.

Dále se ve snímku objeví herci jako Eddie Martinez, Ben Sinclair, Nancy Lenehan, Jodi Long, Ellie Araiza, Preston Galli a Eleanor T. Threatt.

Do našich kin snímek dorazí 4. 1. 2024.