Ke konci měsíce uvede Netflix seriál Nobody Wants This, vcelku tuctově vyhlížející romantickou komedii, ve které se nám v hlavních rolích představí Kristen Bell (Ledové království II) a Adam Brody (Shazam! Hněv bohů). Streamovací služba již vydala oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Příběh se zaměří na Joanne (Bell), agnostickou moderátorku podcastu, a Noaha (Brody), nekonvenčního rabína, kteří se jednoho dne objeví na stejném večírku. A když pak z něho tato nepravděpodobná dvojce společně odejde, bude jim hned jasné, že mezi nimi něco je. Se svými odlišnými pohledy na život tak budou čelit nejrůznějším překážkám lásky, stejně tak i členům své rodiny, kteří mají někdy dobře míněné a někdy sabotující úmysly. Jmenovitě na scénu nastoupí Joannina sestra Morgan (Justin Lupe) a Noahův bratr Sasha (Timothy Simons). 

Prostě standardní romanťárna, kterou si můžete se svou drahou polovičkou pustit třeba při vaření. Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala herečka Erin Foster, která například psala pro komediální seriál Úplně normální (2012).

Dále se v chystaném titulu objeví herci jako Jackie Tohn, Tania Raymonde, Caitlyn Knisely, Susan Elle a další.

Na Netflixu od 26. 9. 2024