Za necelý rok by k nám mělo dorazit pokračování zábavného a náležitě uspokojivého akčňáku Nikdo, v němž se v hlavní roli opět představí Bob Odenkirk. Režii si tentokrát vzal pod palec indonéský filmař Timo Tjahjanto, který už má s působivými akčními jízdami bohaté zkušenosti, tak snad se druhý díl dostal do dobrých rukou.

Filmař na svém Instagramu nedávno oznámil, že konečně padla poslední klapka, tudíž snímek může zamířit do postprodukce. Teď už si jen musíme počkat na nějaký ten první trailer, ale toho se zřejmě dočkáme až někdy po novém roce. První upoutávka by nám také měla odhalit, co na Hutche Mansella (Odenkirk), bývalého profesionálního zabijáka CIA, čeká za lapálii tentokrát.

Zajímavé také je, že Tjahjanto zveřejnil na Instagramu fotku ze zákulisí, na které se nachází herečka Sharon Stone (Základní instinkt). Ta by měla ztvárnit hlavní záporačku, proti které Hutch vytáhne do boje. Fotku si můžete prohlédnout níže, lze si tak udělat menší představu o tom, jak bude herečka ve filmu vypadat, byť lepší pohled nám zřejmě nabídne až první trailer. 

A pak zde máme ještě jednu hezkou instagramovou fotku přímo od herečky, na které je spolu s Bobem Odenkirkem. 

Kromě nich se v pokračování objeví i Connie Nielsen (Wonder Woman 1984), která opět ztvární Hutchovu ženu Beccu, a také Christopher Lloyd (Addamsova rodina), jenž si zas zahraje Hutchova drsňáckého otce Davida.

Mezi nováčky budou patřit Colin Hanks (Dexter) a John Ortiz (Rychle a zběsile 6).

Režisér Timo Tjahjanto nám nadělil akční tituly jako Zásah (2016) a Jde si pro nás noc (2018). Scénář opět zpracoval Derek Kolstad, jeden z „otců“ Johna Wicka, který také napsal akčňáky jako Zásilka (2013) a Die Hart: The Movie (2023). Spolu s ním na scénář pracovali ještě Aaron Rabin (Jack Ryan), Umair Aleem (Kate) a i Bob Odenkirk.

Oficiální premiéra je u nás 21. 8. 2025.