Na letošním filmovém festivalu v Benátkách zabodoval thriller od studia A24 jménem Babygirl, ve kterém v hlavní roli uvidíme Nicole Kidman (Seveřan). Zmíněné studio se nyní pochlubilo první upoutávkou, kterou si můžete pustit výše.

Příběh, který se mimo jiné zaměří na zkoumání složitosti dynamiky moci a sexuality v pracovním prostředí, bude vyprávět o vysoce postavené manažerce jménem Romy (Kidman). Ta se jednoho dne seznámí se Samuelem (Harris Dickinson), okouzlujícím a výrazně mladším stážistou v její firmě, se kterým následně začne podvádět svého manžela Jacoba (Antonio Banderas). Tento vášnivý románek však začne ohrožovat nejenom její rodinný život, ale i celou kariéru.

Trailer to není kdovíjak působivý, ale snímek má zatím velice fajn recenze, přičemž na zmíněném festivalu v Benátkách byl dokonce nominován na Zlatého lva za nejlepší film. Navíc studio A24 si většinou dává záležet, aby do světa nepustilo kdejakou blbost. Tak třeba to bude stát za to. 

O scénář a režii se postarala nizozemská herečka a spisovatelka Halina Reijn, která už pro A24 natočila hororovou komedii Hádej, kdo je vrah (2022).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jean Reno, Sophie Wilde, Victor Slezak, Anoop Desai, Maxwell Whittington-Cooper a Gabriela Torres.

Ve vybraných amerických kinech od 25. 12. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.