Morbidně zvědaví filmoví fanoušci se mohou radovat. Nejenže se už brzy dočkají již desátého dílu slavné série Saw, ale comeback čeká i neméně populární Nezvratný osud. Ten se vrátí se svým šestým dílem, který natočí Zach Lipovsky a Adam B. Stein, tvůrci zábavného sci-fi thrilleru Město podivínů (2018). Během letošního CinemaConu v půlce jara bylo navíc oznámeno, že studio Warner Bros. Discovery dalo oficiálně projektu zelenou, tudíž práce na filmu se mohly rozběhnout v plné míře.

Nedávno poskytl rozhovor serveru Collider producent Jeffrey Reddick, který sdělil, že všechny přípravy na natáčení šestého dílu jsou dokončené. Hlavní části produkce ale stojí v cestě jedna nepříjemná překážka. A pokud sledujete, co se momentálně v Hollywoodu děje, tak už jste možná uhádli, o co přesně kráčí. 

Ano, dokud bude i nadále probíhat stávka herců a scenáristů, natáčení nebude moci začít. Jakmile ale stávka dospěje ke svému konci, podle Reddicka může hned poté padnout první klapka. Samozřejmě bude záležet na tom, kdy přesně stávka skončí, ale pokud bychom na to koukli optimistickým okem, tak teoreticky by mohl šestý díl premiérovat už někdy během příštího roku. Raději ale nepředbíhejme.

Producent každopádně oba výše zmíněné tvůrce velice chválil, stejně tak fanoušky ujišťuje, že se mohou těšit na další várku řádně kreativních způsobů, kterak připravit člověka o život. Protože co si budeme podívat, přesně na tom také stojí úspěch celé značky. Tvůrci by si ale rozhodně měli snažit, aby nám nadělili co nejlepší návrat, protože na šestý díl fanoušci čekají už od roku 2011. Tak snad to bude comeback se vším všudy. 

O scénář se postarali Guy Busick (Krvavá nevěsta, Vřískot 6) a Lori Evans Taylor (Bed Rest), pomáhat jim měl i Jon Watts, režisér všech tří filmů o Spider-Manovi s Tomem Hollandem, přičemž se svou ženou Dianne McGunigle by se měli také chopit otěží producenta.