Netflix bude na své diváky myslet i na Štědrý den. Tehdy jim totiž nadělí zbrusu novou podívanou, která ponese název Chlapec, kterému říkají Vánoce. Na teaser se můžete podívat výše. Bude se jednat o filmovou adaptaci stejnojmenného románu z roku 2016, který napsal novinář a spisovatel Matt Haig

Příběh bude vyprávět o zcela obyčejném malém chlapci jménem Nikolas, který se vydá za parádním dobrodružstvím na daleký zasněžený sever, aby tam našel svého otce. Ten si totiž předsevzal, že vyhledá bájnou vesnici skřítků, která se nazývá Elfhelm. Spolu s chlapcem, který se na sever vypraví vstříc svému osudu, se vydají na cestu i tvrdohlavý sob Blitzen a jedna věrná myška. Čeká nás tak poutavý a magický příběh, který nám má dokázat, že nic na světě není nemožné. Když se nad tím člověk zamyslí, tak film by svým způsobem mohl být takovým prequelem na Vánočního skřítka. Už jen z toho důvodu, že jedním z hlavních témat filmu je i víra ve vánočního ducha. 

Režie a scénáře se ujal Gil Kenan, který už za sebou jeden dětský film má. Tím je snímek V tom domě straší! z roku 2006, přičemž o dva roky později natočil svůj asi nejznámější film, kterým byla dobrodružná sci-fi Město Ember. Ve snímku mimo jiné uvidíme herce jako Toby Jones, Sally Hawkins, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte a Jim Broadbent. Premiéry se na Netflixu dočkáme ve Štědrý den.