Není to dlouho co jsme si mohli v České Republice zaplatit a využívat služeb Netflix. Nyní se však stala další změna, která jde o krok blíže k českému uživateli. 11. října spustila společnost oficiální českou podporu. Na první pohled si toho všimne každý, kdo si chce stáhnout aplikaci na mobilních zařízeních. Dále byla přeložena samotná aplikace. To, co nás ale opravdu zajímá je samotný obsah. 

Do služby bylo přidáno něco kolem tisíce českých titulů. Mezi nejzajímavější díla jednoznačně patří životopisné dílo Masaryk, kde se podíváme na život syna našeho prvního prezidenta. Dále zde máme příběh workoholika, jenž potřebuje odejít z každodenního ruchu v IT vývoji. To je v zkratce film Cesta z Města. Do třetice bych rád ukázal Kozí Příběh, který i já osobně rád sleduji díky jeho neotřelému humoru a zajímavou animaci. 

Dále je slíbena česká lokalizace pro seriály Stranger Things, Narcos, House of Cards a dokonce se dočkáme češtiny i v připravovaném seriálu Zaklínač. Zde však nepůjde pouze o titulky, ale i o kompletní dabing. 

Netfllix uvádí, že na dalších dílech bude aktivně pracovat, což je sice pěkné, ale do té doby pokud budete mít účet přepnutý na Česko ztratíte ostatní tituly, což je prozatím valná většina. Vždy si však v nastavení účtu můžete lokalizaci přepnout a využívat tak službu v plném rozsahu.