Geeked Week se blíží a mnoho lidí má velká očekávání ohledně nadcházejících projektů. Událost si posvítí na mnoho velmi populárních seriálů a jejich další sezóny, jako je Stranger Things, Arcane a The Umbrella Academy. Mimo jiné se předpokládá ohlášení několika nových sérií, přičemž v nedávném příspěvku bude pravděpodobně odhalena i hraná série One Piece podle stejnojmenné populární japonské mangy.

Natáčení live-action verze One Piecu už nějakou chvíli probíhá a fanoušci tohoto anime a mangy se ji už nemohou dočkat. Jestli jsou na tuhle verzi nadšeni nebo se ji obávají (a to právem), necháme vám na posouzení. Pravděpodobně ale půjde o dílo, které bude stát za zhlédnutí, kvalita těchto sérií se přeci jen za posledních pár let zlepšila. Navíc natáčení některých scén se odehrává v jižní Africe, takže můžeme doufat jen v příjemné překvapení.

Z příspěvku, který zveřejnil Netflix, navíc můžeme vyčíst, že 6. 6. je ten den, který chcete mít vyznačený v kalendáři, jelikož se dočkáme několika nových informací nejen o Resident Evil a pokračování Sweet Tootha, ale právě i první ukázky na One Piece. Pro fanoušky to bude první pohled na to, jak vše bude vypadat, jelikož doposud nebylo vůbec nic odhaleno. Bude dílo dosahovat stejných kvalit? Jak budou vypadat kostýmy? A kdo se zhostí jednotlivých rolí?

Na to a všechno ostatní si budeme muset počkat až na začátek Geeked Week, který trvá celý týden od pondělí 6. 6. až do 10. 6. A my vám budeme přinášet jednotlivé informace z celého dění.