Asi před rokem a půl jsme se na Netflixu dočkali dystopické podívaná s názvem Čas lovit, kterou si vzal pod režisérský a scénáristický palec Seong-hyeon Yoon. Film eventuálně premiéroval na sedmdesátém ročníku filmového festivalu v Berlíně, přičemž se následně měl objevit i v kinech, ale tomu nakonec zabránila pandemie koronaviru. A i když Netflix posléze převzal na film práva, stejně se snímek příliš velké pozornosti diváků nedočkal. Zdá se ale, že Netflix se s tím nechce smířit, proto přednedávnem oznámil, že se chystá americký remake, který si vezme pod palec režisér Adam Randall. 

Původní film vypráví o čtveřici mladých mužů, kteří se v dystopické Jižní Koreji rozhodnou ukrást z místní ilegální herny opravdu pořádnou várku peněz. To si ale vlastníci vůbec nenechají líbit, proto najmou schopného a extrémně nebezpečného lovce odměn (Park Hae-soo), aby všechny čtyři zloděje vystopoval a bez milosti zlikvidoval. Film tak u kritiků získal převážně pochvalné reakce, ovšem u diváků už je to více rozporuplnější. 

Filmografie Adama Randalla však bohužel příliš působivá není. Asi jeho nejlepším filmem je bezesporu thriller Vidím tě z roku 2019, ovšem zbytek jeho snímků za to příliš nestojí. Přednedávnem měl také premiéru jeho další film, kterým byla sexy upířina Noční zuby. Ani ten se však příznivému hodnocení u kritiků a diváků příliš netěšil, tudíž je rozhodně na místě se obávat, že nadcházející remake bude stát za prd. Ale třeba nás režisér překvapí. Netflix zatím ještě neuvedl, kdy přesně se americké verze korejského snímku dočkáme, ale se vší pravděpodobností by to mohlo být někdy na konci příštího roku, případně v první polovině toho dalšího.