Jessica Alba, která evidentně Sauronovi uzmula Jeden prsten, protože ve svých 43 letech stále vypadá jako brzká dvacátnice, se nám už za měsíc ukáže v novém akčním thrilleru jménem Tvrdá odplata (Trigger Warning) od Netflixu. Na začátku měsíce se s námi streamovací platforma podělila o první fotky, nyní zde máme i oficiální trailer, který si můžete pustit výše. Zřejmě se můžeme těšit na standardní akčňák s jednoduchou zápletkou, který asi nijak přelomový nebude, ale některé bojové sekvence nevypadají vůbec špatně.

Herečka zde ztvární členku speciálních jednotek Parkerovou, která působí v aktivní službě v zámoří. Když ale zjistí, že její otec náhle zemřel, míří zpět do svého rodného města. Následně se stává majitelkou rodinného baru, která se znovu setká se svým bývalým přítelem Jessem (Mark Webber), jeho vznětlivým bratrem Elvisem (Jake Weary) a jejich mocným otcem senátorem Swannem (Anthony Michael Hall).

Když se ale snaží zjistit, co se vlastně jejímu otci stalo, postaví se jí do cesty nebezpečný gang, který v jejím rodném městě způsobuje chaos. Naše hrdinka si tak nebude vůbec jistá, komu může vlastně věřit. Spolu s hackerem Spiderem (Tone Bell) a místním dealerem Mikem (Gabriel Basso) se tak snaží dát věci do pořádku.

Režii si vzala pod palec filmařka Mouly Surya, která za sebou má dramata O čem nemluví, když mluví o lásce (2013) a Marlina, vražedkyně ve čtyřech aktech (2017). O scénář se postarali John Brancato, Josh Olson a Halley Gross.

Dále hrají Kaiwi Lyman, Nadiv Molcho, James Cady, Jerry G. Angelo, David DeLao a Hari Dhillon.

Na Netflixu od 21. 6. 2024.