V půlce dubna bude premiérovat snímek Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela), remake známé americké komedie z roku 1991, kterou natočil Stephen Herek. Výše se můžete podívat na první krátký teaser.

Sedmnáctiletá Tanya Crandell (Simone Joy Jones) se nemůže dočkat, až před nástupem na vysokou školu stráví léto se svými přáteli ve Španělsku. Když se ale její matka rozhodne strávit nějaký čas v Thajsku, Tanya je nucena místo toho zůstat doma se svými třemi sourozenci. Když ale jednoho dne jejich stará pečovatelka (June Squibb) nečekaně zemře, Tanya začne pracovat pro sebevědomou a ambiciózní Rose (Nicole Richie). Jak ale kličkuje mezi prací, rodinou a komplikovaným románkem, začne také čelit zodpovědnosti, která přichází s dospělostí. 

O režii se postaral herec Wade Allain-Marcus, jehož celovečerním režijním debutem bylo komediální drama French Dirty (2015). Scénář zpracoval Chuck Hayward (WandaVision).

Dále hrají Iantha Richardson, Tyriq Withers, Jermaine Fowler, Miles Fowler, Gus Kenworthy, Donielle T. Hansley Jr. a Patricia Williams.

Do světových kin snímek dorazí 12. 4. 2024, zatím ale není známo, zda se dostane i k nám.