V našich knižních a komiksových novinkách jsme již napsali o drtivé většině komiksů, které bude nakladatelství CREW vydávat v červnu/júni. Většinou se jednalo o mangu, dětské komiksy nebo nějaké dark fantasy a horory. Prostě nic pro fanoušky tradičních komiksů o superhrdinech.

Myslíte si, že nakladatelství CREW na tyto čtenáře zapomnělo? Ne, nezapomnělo, protože posledním vydaným komiksem pro tento měsíc bude svazek Flash 6 s podtitulem Když zamrzne peklo. Na něm pracovala vícero autorů. Zmínit můžeme scénáristu Joshua Williamsona (Trest, Metal: Temné noci) a thajského kreslíře Popa Mhana (The Eternity War, Daughter of Darkness).

Svazek bude obsahovat sešity číslo 34 - 38 a speciál č. 1. Poskytne nám ucelený příběh o tomto oblíbeném DC superhrdinovi. Barry Allen (Flash) byl odvolán z postu kriminalisty a jeho novou prací je konzervování míst činu v nejhorší věznici v Central City, v Iron Heights. Kvůli této práci aspoň ví, jak vypadá život těch nejhorších zločinců po zatčení. A zásluhou drsného správce věznice Wolfea to není hezký pohled.

Přečtěte si také: Šílený Titán Thanos se vrací v novém komiksovém svazku Thanos vítězí

Pro jednoho z vězňů se pobyt v cele změní na nepříjemný trest smrti. Barry však už nepracuje v kriminální laboratoři a nemůže tedy s vyšetřováním asistovat. Ale jako Flash tuto záhadu může a chce vyřešit, i kdyby ho to zavedlo přímo do pasti. Královnu centralského podsvětí Copperhead chce zneškodnit někdo nový. Někdo, kdo je spojený s věznicí a s vraždou. "Dokáže Flash záhadu rozluštit a zneškodní stále vlivnějšího zločineckého bosse? Nebo zjistí, že z Iron Heights opravdu není úniku?"

Šestý svazek Flashe s podtitulem Když zamrzne peklo by měl vyjít 30. června/júna. Pokud o něj budete mít zájem, k zakoupení bude na eshopu nakladatelství CREW a ve vybraných knihkupectví.