Už za několik dní bude ve Spojených státech premiérovat pravděpodobně ta nejdivnější a nejtrhlejší sci-fi letošního roku jménem Landscape With Invisible Hand. V rámci toho vydalo studio MGM nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už nějakou dobu víme, příběh se bude odehrávat nějakou dobu poté, co planetu Zemi ovládla mimozemská rasa, která na veškeré obyvatele dohlíží. Kvůli jejich vlivu a vyspělé technologii je tak spousta pozemšťanů bez práce. Existuje ale jeden spolehlivý způsob, jak pod mimozemským dohledem vydělat peníze. Podivní emzáci totiž milují sledovat vztahy mezi lidmi, především ty romantické. A pokud se jedná o vyloženě pravou lásku, tak je to pro ně ta nejlepší věc na světě. Zdá se totiž, že v kultuře návštěvníků z vesmíru romantické vztahy neexistují, proto je pro ně naprosto fascinující sledovat chvíle, kdy se lidé drží za ruce, dávají si polibky a provádějí další radosti, které k milostnému životu neodmyslitelně patří.

Nejnovější trailer nám ukáže pravděpodobně jednu z vedlejších dějových linek, ve kterém matka hlavního protagonisty začne randit s jedním z mimozemšťanů. Jejímu synátorovi Adamovi (Asante Blackk) se to ale pochopitelně ani trochu nelíbí. Sám navíc řeší své vlastní milostné pletky.

A to s dívkou jménem Chloe Marsh (Kylie Rogers), se kterou následně začne naoko chodit, aby si vydělali peníze prostřednictvím svých mimozemských diváků. Zapomínají ale, že „vetřelce“ z jiných světů, kteří milují přes živý přenos sledovat lidské romantické chvilky, nelze tak snadno oklamat. Snímek vychází ze stejnojmenné knihy, kterou v roce 2018 napsal autor M.T. Anderson.

O scénář a režii se postaral Cory Finley, který je zodpovědný za dramata Čistokrevní (2017) a Špatné vychování (2019).

Dále se ve snímku objeví herci jako William Jackson Harper, Michael Gandolfini, Tiffany Haddish, Clifton Collins Jr., Josh Hamilton, Lesa Wilson, Al Vicente, Whitney Goin, Thea Camara, Nickolas Wolf, Brooklynn MacKinzie a David E. Collier.

Oficiální premiéra v amerických kinech je stanovená na 18. 8. 2023, k nám by se snad mohl snímek dostat na VOD, ale zatím není známo, kdy k tomu dojde.