Už jen za několik dní bude na Netflixu premiérovat velice slibně vyhlížející snímek jménem Nech svět světem, ve kterém se nám představí hvězdy jako Julia Roberts, Ethan Hawke a Mahershala Ali. Streamovací služba se před premiérou pochlubila ještě finálním trailerem, na který se můžete podívat výše. Obsazení je sympatické a námět zajímavý, tak snad nám Netflix skutečně nadělí podívanou, která bude stát za to. Předešlé upoutávky každopádně vypadaly senzačně.

Hlavními hrdiny se stávají Amanda (Roberts) a její manžel Clay (Hawke), kteří se rozhodnout, že si na jeden víkend v rámci dovolené pronajmou luxusní odlehlou chatu. Jednoho večera k nim ale zavítají dva nezvaní hosté, jmenovitě G. H. (Ali) a jeho dcera Ruth (Myha'la Herrold), kteří přinášejí znepokojivé zprávy o záhadných kybernetických útocích, ke kterým dochází po celých Spojených státech. 

O scénář a režii se postaral Sam Esmail, kterému vděčíme za vznik seriálu Mr. Robot (2015).

Kromě výše zmíněných se ve filmu objeví také herci jako Kevin Bacon, Josh Drennen, Alexis Rae Forlenza, Vanessa Aspillaga, Erica Cho, Orli Gottesman, Pavel Frolov, Jesse King a Kevin Kenny.

Snímek bude na Netflixu premiérovat 8. 12. 2023.