Stávku herců máme konečně oficiálně u konce, mnohé hollywoodské produkce se proto mohou opět naplno rozjet. Patří mezi ně i třetí díl Venoma, kterého se nakonec dočkáme až ke konci příštího roku, ale jistou útěchou nám může být fakt, že natáčení by už mělo probíhat bez problémů.

Tom Hardy má evidentně z návratu na plac radost, minulý týden ve čtvrtek, kdy se kamery pro film opět rozjely, sdílel na svém Instagramu fotku, na níž se nachází i Kelly Marcel. Ta je jak scenáristkou, tak i režisérkou chystaného třetího dílu. A není divu, že se na fotce tváří tak soustředěně, však se taky jedná o její režijní celovečerní debut. Hardy také nedávno na Instagramu sdílel novou fotku, u které potvrdil, že Venom 3 se skutečně znovu natáčí, stejně tak chválil jak zbytek obsazení, tak i celý štáb. 

Podle insidera Daniela Richtmana by měl být třetí díl „finálním filmem Venoma“, ale to samozřejmě ještě nutně neznamená, že dobrodružství Eddiho Brocka po trojce nadobro skončí. Je sice pravda, že Hardy podepsal smlouvu na tři filmy, ale nic mu nebrání ji obnovit pro další várku. Holt ještě uvidíme, co přinesou věci budoucí. Když se teď natáčení opět rozjelo, v následujících měsících bychom se mohli dozvědět další informace jak o ději, tak i o tom, kdo všechno se ve filmu vlastně objeví.

Kromě Hardyho se dočkáme herečky Juno Temple (Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil), která by si měla zahrát primární ženskou roli, údajně by mělo jít o někoho z komiksů.

Dále se má ve snímku objevit Chiwetel Ejiofor (Láska nebeská, Potomci lidí), jenž by si mohl zahrát Orwella Taylora, generála armády USA, který se chce Venomovi pomstít za smrt syna. To ale stále ještě nemáme potvrzené. 

Kelly Marcel se podílela na scénáři i k oběma předešlým dílům, příběh k trojce opět vzešel z hlavy Toma Hardyho. Na třetím díle Venoma dále pracují producenti jako Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal a Hutch Parker.

Do našich kin by měl snímek dorazit 7. 11. 2024.