Po tragickém konci třetí sezóny se začalo dost spekulovat o sezóně čtvrté a hlavně o tom, zda byl tragický konec skutečný. Bude snad zvrácen v nadcházející sezóně?

Bylo zde několik spekulací o zahájení natáčení ještě tento rok, avšak dle aktuálních informací to vypadá, že natáčení započne v lednu 2020 a skončí v srpnu, měli bychom se taktéž dočkat celkem osmi epizod.

Na twitteru byl taktéž vypuštěn krátký teaser, kde je podstatná informace, už nejsme v Hawkins. Kde a kdy se tedy bude Stranger Things 4 odehrávat je zatím ve hvězdách. I když o roce se lehce spekulovat dá. Když vezmeme v potaz, že první sezóna se odehrávala 1983, druhá 1984 a třetí 1985, je možné, že nadcházející sezóna se bude odehrávat v roce 1986. Avšak jak dokáže Caleb McLaughlin, kterému je letos 18 let, hrát 14letého?

A kdy že se dočkáme čtvrté sezóny? Vzhledem k harmonogramu natáčení a vydání neexistuje způsob, jak předpovědět, kdy budou na Netflixu vydány Stranger Things 4. První sezóna viděla datum premiéry v červenci 2016, zatímco sezóna 2 viděla datum premiéry v říjnu 2017. Sezóna 3 byla vydána 4. července 2019.

Data vydání sezóny 2 a 3 se také shodují s časovou osou celé show. Například sezóna 2 odstartovala na Halloween, což je okamžik, kdy se sezóna odehrává a sezóna 3 přišla 4. července, což odráží letní nastavení. První sezóna tento trend neměla. Will Byers zmizel v listopadu, zatímco show přišla v červenci. A co si o tom celém myslíte vy? Doufáte, že tragický konec třetí sezóny bude zvrácen?