Mezi další očekávané marvelovky, kterých se letos dočkáme, patří u druhý díl Black Panthera jménem Wakanda Forever. Jeho produkce se ale minulý podzim dostala do poměrně nepříjemného problému. Herečka Letitia Wright, která opět ztvární princeznu Shuri, utrpěla během jednoho kaskadérského kousku úraz, v rámci čehož musela být následně převezena do nemocnice. Zprvu se zdálo, že se nebude jednat o nic vážného, přičemž herečka se měla vrátit zpět natáčet cobydup. Pak ale vyšlo najevo, že onen úraz měl nakonec mnohem vážnější následky. Herečka údajně do nemocnice přijela nejen se zlomeninou ramene, ale i závažným otřesem mozku. Bylo tudíž jasné, že Wright si v nemocnici nějakou tu dobu pobyde. Produkce proto pokračovala bez ní. Jak ale plynuly týdny, herečka se z nemocnice stále nevracela, tudíž na konci listopadu se rozhodlo, že se natáčení přeruší do konce roku. 

Podle zpráv od BBC je ale patrné, že herečka se ze svého stavu již zcela zotavila. Přednedávnem se tak vrátila zpátky na plac, aby mohla produkce konečně pokračovat. Jelikož byli tvůrci ochotní zamrazit produkci tak významného MCU filmu na téměř dva měsíce, tak to dokazuje, že Shuri bude hrát ve druhém díle opravdu významnou roli. Mnozí se dokonce domnívají, že po zesnulém Chadwicku Bosemanovi převezme žezlo hlavní protagonistky filmu, což by v rámci samotného příběhu bylo asi nejlogičtější. Během její nepřítomnosti na place se tvůrci zaměřili na scény, ve kterých nevystupuje. Když ale byla produkce pozastavená, neznamenalo to, že měli všichni válendu. Mezitím totiž začali předběžně pracovat na střihání scén, které zatím stihli natočit. S hereččiným návratem ale už může natáčení pokračovat bez omezení. 

Ve druhém díle si své role zopakují herci Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Martin FreemanAngela Bassett. O režii se opět postaral Ryan Coogler, který zároveň pracoval na scénáři. S ním mu opětovně pomáhal Joe Robert Cole. Ve dvojce se taktéž dočkáme nového přírůstku do MCU rodiny. Tím bude postava Riri Williams, která je lépe známá pod svým superhrdinským jménem Ironheart. Ta se dočká i svého vlastního seriálu, přičemž v obou projektech ji ztvární Dominique Thorne. Premiéra druhého Black Panthera je prozatím stanovená na 11. 11. 2022.