To si tak žijete svůj naprosto běžný normální život, chodíte do školy, pozorujete slečny ve vašem okolí a když to vypadá, že se opět nic neděje, tak jste najednou vrženi do divné války klanů. Přesně to je případ Ittokiho Sakurabi, který je z příjemného života vytržen zjištěním, že je devatenáctým následovníkem nindžovského klanu Igo a je jeho povinností naučit se umění, jež se v jeho klanu už po generace učí.

Jo, a taky se dozvídá, že mezi klanem Igo a Kouga už několik let zuří válka. Přesně o tom je anime Shinobi no Ittoki.

Spolu s novým trailerem, který je k vidění výše, jsme dostali přehled hlavních herců. Mezi nimi nebude chybět Kikuko Inoue jako Yuka Sakuraba, Haruka Shiraishi jako Kósetsu a Ryota Ohsaka jako Ittoki Sakuraba. V ukázce bylo odhalené i přibližné datum premiéry, očekávat jej můžeme už v říjnu tohoto roku.

Připravované anime si berou na starost studia TROYCA a DMM Pictures. Režie se zhostí Shuu Watanabe, která má na svém kontě například Re:CREATORS. Spolu s ní bude na snímku spolupracovat Minato Takano, ten stojí například za Guilty Flag. Dále na produkci budou spolupracovat Isamu Suzuki (návrh postav a hlavní režisér animace) a Tomisiro (hudba).