Před takovými 10 lety byl britský herec Taron Egerton hlavně znám jako „ten kluk z Kingsmanů“, nyní je však hrdým držitelem Zlatého glóbu za Rocketmana (2019), který skrze další povedené tituly jako Volavka (2022) a Tetris (2023) dokázal, že opravdu hrát umí. A za necelé dva měsíce s ním na Netflixu vyjde zbrusu nový thriller jménem Carry-On, na nějž už vyšla i první upoutávka. Podívat se na ni můžete výše.

Během prázdninové sezóny cestují letadlem miliony lidí. Letošní Vánoce ale ani zdaleka nebudou tak bezpečné. Hlavním hrdinou se stává Ethan Kopek (Egerton), mladý agent amerického Úřadu pro bezpečnost v dopravě (TSA), kterého kontaktuje tajemný muž. Ten mu nařídí, aby nechal záhadný a zcela jednoznačně nebezpečný balíček proklouznout přes bezpečnostní kontrolu do letadla během Štědrého dne. Pokud tak neučiní, zaplatí za to životem jeho nejbližší. Nevypadá to špatně, tak uvidíme, co všechno ukáže plnohodnotný trailer. 

O režii se postaral Jaume Collet-Serra, který nám kromě řady akčních thrillerů s Liamem Neesonem nadělil i známé tituly jako horor Orphan (2009) a komiksovku Black Adam (2022). Scénář zpracovali T.J. Fixman (Ratchet a Clank: Strážci galaxie) a Michael Green (Přízraky v Benátkách).

Dále hrají Jason Bateman, Dean Norris, Logan Marshall-Green, Sofia Carson, Theo Rossi, Josh Brener, Sinqua Walls, Danielle Deadwyler, Joe Williamson a další.

Na Netflixu od 13. 12. 2024.