Mít dobrou myšlenku, skvělý nápad a zároveň schopnost vytvořit takové dílo, které uchvátí srdce milionů lidí ve velmi krátkém čase, tak to je sen každého tvůrce. V případě mangaky Tatsuya Endó se jeho manga Spy x Family v současné době dostala na přední příčky v nejprodávanějších mang a navíc, anime adaptace se může hrdě zařadit mezi nejsledovanější novinky jak v Japonsku, tak i na celém světě.

Spy x Family začalo vydávat jednotlivé díly anime už v dubnu/aprílu tohoto roku. Za tu dobu má už osm dílů, přičemž jeho sláva jenom roste. Samotná manga se už pravidelně vydává od roku 2018 v Shōnen Jump+, v nedávné době se dokonce začala vydávat v českém znění i u nás.

Na popularitě série tedy nestrádá, ba naopak. Nově vytvořené věci pro fanoušky si nesou jednu unikátní novinku. A to konkrétně možnost starat se o vlastní Anyu! Ať už to zní jakkoliv šíleně, společnost Bandai se rozhodla pro výrobu naprosto úžasných Tamagotchi ve stylu Spy x Family, které se objeví koncem prosince/decembra. Právě díky tomuhle si můžete pořídit vlastní adoptivní dceru a vychovávat ji jako vlastní.

Hrajte si s ní, oblíkejte, pečujte o ní. Její roztomilá tvář bude zdobit vaše zařízení a vám nezbude nic jiného, než se prostě o to malé zlatíčko postarat. Je k dispozici 14 různých stylů, které uvidíte v závislosti na vašem hraní. Mimochodem, co by to bylo, kdyby zde chybělo její nejoblíbenější jídlo. A to buráky! Navíc budou k dispozici tři různé hry.

Spy x Famili se točí kolem zvláštní rodinky, ve které je otec tajným agentem, jeho manželka vražedkyně a adoptivní dcera ovládá telepatii. Absolutně (ne)normální rodina se musí tvářit, že je vše v pořádku a naprosto každá maličkost perfektně funguje. Vtip je v tom, že oba manželé nemají ani potuchy o jejich skryté identitě. Ale někdo má, a to jejich adoptivní dcera Anya, která umí číst myšlenky. Otcovým cílem je infiltrovat se na prestižní akademii, aby se dostal k vysoce postavenému politikovi.

Co se týče Anyi, tak její povaha je prostě okouzlující. Tak moc, že se nenápadně propašovala snad do každé známé mangy a učinila díru do děje. No jen se sami podívejte.

Tak malá a tak děsivá. A ještě se dostane přesně tam, kam ona chce.