Všichni fanoušci Zaklínače v současné době více očekávají animovaný film s názvem The Witcher: Nightmare of the Wolf, nežli druhou sérii seriálové adaptace knih s Henrym Cavillem (Muž z oceli) v hlavní roli. Animovaný film, jenž bude pojednávat o mládí Geraltova mentora Vesemira, byl oznámen před více než rokem. A za tu dobu se k nám dostalo pár zajímavých informací.

Přečtěte si také: Animovaný film o Vesemirovi dostává oficiální logo

Film je tvořen korejskou společností s názvem Studio Mir. Jejím největším úspěchem je bezpochyby seriál Legenda Korry. Můžeme tedy očekávat, že film bude svým designem v podobném „anime“ duchu. Za scénářem stojí Beau DeMayo, scénárista třetího dílu seriálové adaptace. Poslední zajímavé odhalení proběhlo v prosinci/decembri roku 2020, kdy Netflix zveřejnil oficiální logo seriálu.

S novou a neméně důležitou informací přišel 23. ledna/januára 2021 internetový magazín Redanian Intelligence. Jednomu z jeho fanoušků se podařilo vyfotit produktovou stránku na portugalském Netflixu. Na obrázku určitě každého zaujme samotná délka titulu, která se pohybuje okolo jedné a půl hodiny. V popisku filmu taktéž bije do očí fráze „filme de animé 2D“, jež prozrazuje, že film bude ve 2D anime formátu.

Jak sami vidíte, informace se pomalu začínají kupit na sebe a opravdu to vypadá, že film již brzy vyjde. Oficiální datum sice stále nebylo odhaleno, ale předpokládá se, že premiéra proběhne někdy v první polovině roku 2021.