Mezi nejočekávanější horory příštího roku zcela bezpochyby patří film Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, ve kterém se dočkáme „trochu“ děsivější verze milovaného Medvídka Pú. Tentokrát se ale nebude jednat o žádného sympatického dobráka, který věčně toužebně mluví o medu, ale o strašlivého zabijáka, jenž se rozhodne pomstít se svému bývalému nejlepšímu kamarádovi. Studio Jagged Edge Production se tak nedávno pochlubilo několika novými fotkami z filmu, na které se můžete podívat níže.

Na nich se mimo jiné objeví i malý Kryštůfek Robin, respektive ještě v době, kdy se přátelil nejenom s Púem, ale i dalšími zvířátky ze Stokorcového lesa. Ano, tehdy to byly ještě zlaté časy. Ale každý jednou někdy dospěje. A Kryštůfek mezi výjimky nepatří. 

Kryštůfek Robin tak své zvířecí přátele jednoho dne opustí, aby mohl jít studovat na vysokou. Následně si najde práci, v rámci čehož úplně vstoupí do světa dospělých a na své kamarádíčky z dětství zapomene. Oni však nezapomněli na něj. Což na ně ovšem bude mít dost negativní vliv.

Jednoho dne se ale rozhodne do lesa vrátit spolu se svou přítelkyní, které chce ukázat významnou část svého dětství. Následně do lesa přijede i parta Kryštůfkových přátel, aby zde uspořádala velkou párty. Netuší však, že les ještě stále obývá nejenom Medvídek Pú, ale i „stydlivé“ Prasátko. A oba dva lační po krvi za to, že je Kryštůfek před mnoha lety nečekaně opustil. 

Celý snímek má být zároveň scenáristickým a režijním debutem filmaře Rhysa Frakea-Waterfielda, který se přednedávnem nechal slyšet, že také plánuje temnější a krvavější verzi Petra Pana. A kdo ví, co přijde potom!

Ve filmu se každopádně objeví herci jako Amber Doig-Thorne, Maria Taylor a Danielle Scott.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 2. 2023.