Vzhledem k naprosto skvělé sledovanosti povedeného snímku Predátor: Kořist (2022) na službách Hulu a Disney+, ve kterém slavný zabijácký emzák změřil síly s udatnými Komanči, bylo jasné, že franšíza bude pokračovat dál. A už nějaký ten pátek víme, že Dan Trachtenberg, režisér Kořisti, chystá další kousek, který zatím nese název Predator: Badlands.

Server AvP Galaxy, který se zaměřuje na novinky ze světa Predátora a Vetřelce, nyní uvádí, že na Novém Zélandu se již film natáčí. Před pár měsíci také vyšlo najevo, že ve snímku, který by se tentokrát měl odehrávat ve vzdálené budoucnosti, by si mohla zahrát herečka Elle Fanning (Veliká). Stále to však ještě není definitivně jisté, stejně tak zatím nemáme ani od společnosti 20th Century Studios potvrzeno, že natáčení skutečně začalo. 

Zmíněný server také poodhalil nové informace o příběhu. Jedna ze dvou hlavních dějových linií se má údajně zaměřit na Thiu a Tessu, dvě zcela odlišné sestry, které mezi sebou mají pořádně komplikovaný vztah. Zatímco Thia strávila většinu svého života v laboratoři a její první velké dobrodružství na ni teprve čeká, Tessa už je zkušená bojovnice. Jejich rodinné vazby budou následně vystaveny té největší zkoušce poté, co se obě vydají na dvě odlišné mise.

Podle všeho půjde o identická dvojčata, pokud by se tudíž Elle Fanning k filmu skutečně připojila, zřejmě si zahraje právě tyto dvě sestry. Ještě si ale budeme muset raději počkat na nějaký oficiální popis přímo od 20th Century Studios, abychom měli jistotu, že informace od AvP Galaxy jsou pravdivé. 

Dan Trachtenberg si znovu vzal na starost režii, na scénáři s ním pracoval i Patrick Aison, který napsal i zmíněnou Kořist. Ta se ostatně někdy v budoucnu dočká pokračování, na které se Trachtenberg zřejmě vrhne hned poté.