POZOR! Následující řádky obsahují spoilery k nadcházející marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství!

Už za několik dní dorazí do kin dlouho očekávaný druhý díl Doctora Strange. A jak už tomu bylo například u Spider-Mana, tak i zde jsme se nějakou dobu před premiérou dočkali několika úniků informací o filmových spoilerech. Znovu tedy připomínáme, pokud se chcete nechat překvapit až samotným filmem, tak dál už nečtěte! Nedávný únik se týkal určitého camea, kterých by ve filmu mělo být hned několik. Však nám taky Doctor bude trochu bláznit v mnohovesmíru, tudíž nějaká ta bizarní podívaná je zaručená! Už nějakou dobu fanoušci vědí, že ve druhém díle se dočkají jak Patricka Stewarta jako starého dobrého Charlese Xaviera, tak i Hayley Atwell jako Captain Carter. Mihnout by se ve filmu měl i Tom Cruise jako Iron Man. Ono uniklé cameo se však týká někoho jiného. 

Už v minulosti projevilo mnoho fanoušků přání, aby Reeda Richardse, vědce a hlavu Fantastické čtyřky, ztvárnil herec a režisér John Krasinski. A jak se zdá, druhý Doctor Strange udělá mnoho fanouškům radost, protože přesně toho se ve filmu dočkáme. Na jeho podobu z uniklého klipu se můžete podívat níže. Zvěsti o tom, že Krasinski by si mohl slavného Mistera Fantastica zahrát, se začaly internetem šířit už někdy na začátku roku, ovšem tehdy ještě nebylo nic potvrzené. Uniklý klip, který je tak na 98% opravdový, ale vše potvrzuje.

Nyní je otázkou, co to znamená pro Krasinskiho budoucnost v MCU. Bude se skutečně jednat o pouhé cameo? Nebo bude herec v roli slavného superhrdiny pokračovat i nadále? Už nějakou dobu víme, že v přípravě je další film o Fantastické čtyřce, který navíc nedávno ztratil svého režiséra Jona Wattse. Krasinski by se tak mohl ujmout nejen hlavní role, ale i role režiséra. Díky hororové sérii Tiché místo přeci víme, že mu to jde i za kamerou. Necháme se překvapit.

A ještě jedna informace na závěr. Také se zdá, že ve druhém díle Strange se má objevit Anson Mount, který by měl opět ztvárnit superhrdinu Black Bolta. Herec už roli ztvárnil v seriálu Inhumans z roku 2017, ale řekněme, že příliš mnoho lidí tuto sérii příliš v lásce nemá. Bude se jednat o jeho stejnou verzi? Nebo se ve druhém díle dočkáme nějakého „restartu“ celého jeho charakteru?

Odpovědí se dočkáme již 5. 5. 2022, kdy druhý Doctor Strange vejde do kin.