Na Disneyho akci D23 Expo se přítomní dočkali také několika trailerů na nadcházející MCU tituly, na které si však zbytek veřejnosti bude muset počkat. Ale samozřejmě se to celé neobešlo bez nějakých těch úniků, jak jinak! To je případ i třetího Ant-Mana s podtitulem Quantumania, který zahájí již pátou fázi MCU. Výše se tak můžete podívat na (ne úplně nejkvalitnější) video z akce, které zachycuje část oficiálního traileru na trojku.

Kromě známých postav a akčních sekvencí v něm uvidíme také interakci mezi Scottem Langem (Paul Rudd) a mocným Kangem Dobyvatelem (Jonathan Majors), který by měl po Thanosovi převzít otěže velkého arci-záporáka celého marvelovského univerza. 

Kang by tak měl z celým MCU světem opravdu řádně zatřást. V původních komiksech je brutálním diktátorem, který používá cestování v čase jako jednu ze svých zbraní. Tudíž by dávalo smysl, že se objeví i v nadcházejícím Ant-Manovi, protože Quantum Dimenze s časoprostorem silně souvisí. Jednoznačně by se ale mělo jednat o hrozivého protivníka, proti kterému budou muset MCU hrdinové spojit své síly.

To ostatně potvrzuje i název budoucího Avengers snímku s podtitulem The Kang Dynasty. Objevit by se měl i v následném titulu Avengers: Secret Wars, kde by měl převzít úlohu entity Beyonder z komiksů, ale to se teprve necháme překvapit. Tudíž třetí Ant-Man pro něj bude jen takové rozehřívací kolo. 

Třetí díl si opět vzal pod režisérský palec Peyton Reed, přičemž o scénář se tentokrát postaral Jeff Loveness. Přirozeně se do něho vrátí i herci z předešlých dílů, tedy Evangeline Lilly, Michael Douglas a také Michelle Pfeiffer.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 2. 2023.