Jako kdyby to ti plantážníci od studia Sony a Marvelu dělali schválně. Ještě přednedávnem z nadcházejícího třetího dílu Spider-Mana unikly fotky, na kterých se objevily úbory všech tří Spider-Manů. To znamená jak nynějšího Spideyho Toma Hollanda, tak i dresy Andrew Garfielda a Tobey Maguirea, což jen přililo benzín do stále urputnějšího ohně debat o tom, že se ve třetím díle dočkáme i předešlých dvou představitelů. A jak se zdá, nebude se jednat o jediný únik. Na internet se totiž dostal další (nedodělaný) trailer, který se zdá být jakousi alternativní verzí traileru prvního. Zdá se ale, že mnohé speciální efekty v něm ještě nejsou dodělané. Na uniklý trailer se můžete podívat níže. 

Nutno ovšem dodat, že tyto uniklé záběry jsou venku už pár dní, přičemž se moc nezdá, že by se s tím lidé ze Sony a Marvelu snažili něco udělat. Když se totiž na internetu předčasně objevil první trailer, Sony okamžitě zmobilizovalo všechny síly, aby ho z internetu co nejdříve dostali. V případě nynějšího traileru se ale nezdá, že by se něco takového mělo opakovat. Je ovšem pravda, že uniklý trailer nám toho příliš moc nového neukáže, z velké části se totiž jedná o scény, které jsme již viděli v traileru předešlém. Sony a Marvel si očividně s únikem nedělají vůbec starosti, i přesto je ale divné, že obě studia neprojevila alespoň sebemenší snahu o to, aby byl trailer z netu odstraněn. Přeci jenom se ve výsledku stále jedná o jejich soukromý materiál. 

Podle nedávných informací bychom se v nadcházejícím Spider-Manovi také měli dočkat dalších dvou padouchů: Sandmana a Lizarda, kteří se již objevili v předchozích pavoučích filmech. Spider-Man: Bez domova přirovnal jeho tvůrce k Avengrs: Endgame, tak uvidíme, zda pouze nepřeháněl. Přesvědčit se o tom budeme moct 16. 12. 2021, kdy snímek půjde do kin.