Pokud toužíte vidět Ewana McGregora zase v nějaké té srandě, můžete v budoucnu zkusit dá šanci nadcházejícímu komediálnímu dramatu s velice sympatickým obsazením jménem Mother, Couch, který bude s příchodem podzimu premiérovat na filmovém festivalu v Toronto. Název snímku už tak trochu napovídá, co vlastně lze od snímku čekat.

McGregor si ve filmu zahraje chlapíka jménem David. Ten se po nějaké době sejde se svými dvěma sourozenci, jmenovitě s Gruffudem (Rhys Ifans) a Lindou (Lara Flynn Boyle), se kterými však už příliš blízký vztah nemá. Všichni se ale sejdou kvůli jedné podivuhodné události. Aby navštívili svou matku (Ellen Burstyn), která sedí na zeleném gauči v obchodě s nábytkem a odmítá se z něho zvednout a odejít pryč. Venku už máme také první fotku, na které se všichni tři sourozenci nacházejí. Podívat se na ni můžete níže. 

Sourozenecké trio tak se vší pravděpodobností bude muset vymyslet nějaký důmyslný plán, jak jejich matku z obchodu dostat. Dalšími předními postavami se stanou přímo majitelé obchodu, které si zahrají Taylor Russell (Do morku kostí) a F. Murray Abraham (Amadeus). Oba dva tak budou pomáhat jak Davidovi, tak i jeho sourozencům, na které čeká neskutečná cesta, jež bude zahrnovat velká odhalení ohledně celé jejich rodiny.

Celý snímek bude adaptací švédské knihy z roku 2020, kterou napsal Jerker Virdborg. Obsazení je velice fajn a námět zní taktéž vcelku zajímavě, tudíž na nějaký ten první trailer už se velice těšíme. 

Snímek bude celovečerním debutem mladého filmaře Niclase Larssona, který má například zkušenosti s točením reklamních klipů pro automobilky jako Volvo a Mercedes-Benz. Natočil také krátkometrážní snímek The Magic Diner, ve kterém si zahrála Alicia Vikander (Tomb Raider). O premiéře u nás ale zatím žádné informace nemáme.